topmenu Pesthuyspodium Agenda Techniek Fotoboek Contact
Reserveren
november 2018
previous month   nextmonth
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
18
19
20
21
23
26
27
28
29
30
Pesthuyspodium
Vijfkoppen 1
6211 JS Maastricht

info@pesthuyspodium.nl
Website door Bruut ontwerp

Mamma Mia! - Here we go again!

Cinema Mobile en Koor Catotsh nodigen je van harte uit
Pak je kans om ook het bruisende Mamma Mia! nog eens te zien.
Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd op de liedjes van ABBA.

Tijdens de film zorgen we voor iets lekkers, na afloop zijn er in de foyer Griekse hapjes om nog even in de sfeer te blijven. Here we go again!

Reserveren via: info@catotsh.nl
Mamma Mia!  Onlangs ook zo genoten van Mamma Mia2? Here we go again! Pak je kans om ook het bruisende Mamma Mia!nog eens te zien. Zing, dans, lach!, en word opnieuw verliefd op de liedjes van ABBA.Op zondag 25 november toveren Cinema Mobile en Koor Catotsh deze muzikale filmhitin een unieke samenwerking om tot een heerlijke ABBA sing-a-long!

Kom meezingen en meeleven met Donna en haar dochter Sophie op een zonovergoten Grieks eiland. Sophie staat op het punt staat te trouwen met haar jeugdliefde Sky. Maar wie is haar èchte vader,die haar mag weggeven? Drie kandidaten komen in aanmerking. Moet ze nu geen van allen of juist alle drie vragen, en hoe gààt dat dan? Catotsh en Cinema Mobile nodigen je van harte uit voor deze sprankelende filmmiddag.  Kom samen met ons genieten van deze heerlijke combinatie van film en zang.Tijdens de film zorgen we voor iets lekkers, na afloop zijn er in de foyer Griekse hapjes om nog even in de sfeer te blijven. Here we go again!  Over Cinema Mobile Cinema Mobile bezorgt u een unieke filmbeleving op locatie, waar en wanneer u dat wilt. Van de meest recente film tot een echte klassieker, iedere film die u nog een keer op groot doek zou willen zien. Cinema Mobile brengt op aanvraag film bij mensen thuis, voor onder andere bedrijven of verenigingen, welzijnswerk en scholen. Ook organiseert Cinema Mobile events rondom een thema op bijzondere, toepasselijke locaties, binnen of buiten. Vaak in samenwerking met anderen – voor een goed achtergrondverhaal bij de film of bijpassende catering bijvoorbeeld. www.cinemamobile.nl  Over Koor Catotsh Catotsh is in 1970 opgericht en door de jaren heen uitgegroeid van een jongerenkoor tot het volwassen koor dat het nu is. Het koor bestaat momenteel uit een groep van 12 enthousiaste mensen, onder leiding van dirigente Margo Kerstges. Catotsh luistert regelmatig diverse evenementen op met popnummers, variërend van Fantasy (Earth, Wind and Fire) uit de jaren 70 tot Human (Rag’n Bone Man) uit 2016. www.catotsh.nl

Reserveren via: info@catotsh.nl
Datum:zo 25 nov 2018
Aanvang:14:00 uur
Entree:€ 8,50
  

Kom samen met ons genieten van deze heerlijke combinatie van film en zang.Tijdens de film zorgen we voor iets lekkers, na afloop zijn er in de foyer Griekse hapjes om nog even in de sfeer te blijven. Here we go again!

Prijs: 8,50 euro inclusief hapjes


Reserveren via: info@catotsh.nl