topmenu Pesthuyspodium Agenda Techniek Fotoboek Contact
Reserveren
september 2018
previous month   nextmonth
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
Pesthuyspodium
Vijfkoppen 1
6211 JS Maastricht

info@pesthuyspodium.nl
Website door Bruut ontwerp

Mamma Mia! - Here we go again!

Cinema Mobile en Koor Catotsh nodigen je van harte uit
Pak je kans om ook het bruisende Mamma Mia! nog eens te zien.
Zing, dans, lachen word opnieuw verliefd op de liedjes van ABBA.
Onlangs ook zo genoten van Mamma Mia2? Here we go again! Pak je kans om ook het bruisende Mamma Mia! nog eens te zien.
Zing, dans, lachen word opnieuw verliefd op de liedjes van ABBA.
In een unieke samenwerking toveren Cinema Mobile en Koor Catotsh deze muzikale filmhit op zondag 25 november om tot een heerlijke ABBA sing-a-long!

Kom meezingen én meeleven met Donna en haar dochter Sophie op een zonovergoten Grieks eiland. Sophie staat op het punt staat te trouwen met haar jeugdliefde Sky. Maar wie is haar échte vader die haar mag weggeven? Drie kandidaten komen in aanmerking, wie moet ze nu vragen voor deze belangrijke dag? Geen van allen of toch alledrie, en hoe moet dat dan?
Cinema Mobile en Koor Catotsh nodigen je van harte uit voor deze sprankelende filmmiddag.

Kom samen met ons genieten van deze heerlijke combinatie van film én zang!
Tijdens de film zorgen we voor iets lekkers, na afloop zijn er in de foyer Griekse hapjes om nog even in de sfeer te blijven! Here we go again!

Over Cinema Mobile
Cinema Mobile bezorgt u een unieke filmbeleving op locatie. Van de meest recente film tot een echte klassieker, iedere film die u nog een keer op groot doek zou willen zien. Waar en wanneer u dat wilt, eventueel met inleiding of nabespreking. 
Cinema Mobile brengt film op aanvraag bij mensen thuis, vooronder andere bedrijven of verenigingen, welzijnswerk en scholen. Binnen of juist buiten in de openlucht.
Ook organiseert Cinema Mobile events rondom een thema, op bijzondere, bijpassende  locaties. Vaak in samenwerking met anderen – voor een goed achtergrondverhaal bij de film of bijpassende catering bijvoorbeeld.

Over Koor Catotsh
Catotsh is in 1970 opgericht en door de jaren heen uitgegroeid van een jongerenkoor tot het volwassen koor dat het nu is. Het koor bestaat momenteel uit een groep van 12 enthousiaste mensen, onder leiding van dirigente Margo Kerstges.
Catotsh luistert regelmatig diverse evenementen op met popnummers variërend van Fantasy (Earth, Wind and Fire) uit de jaren 70 tot Human (Rag’n Bone Man) uit 2016. info@catotsh.nl
Datum:zo 25 nov 2018
Aanvang:14:00 uur
Entree:€ 8,50