topmenu Pesthuyspodium Agenda Techniek Fotoboek Contact
Reserveren
december 2017
previous month   nextmonth
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
25
27
28
30
31
Pesthuyspodium
Vijfkoppen 1
6211 JS Maastricht

info@pesthuyspodium.nl
Website door Bruut ontwerp
Agenda
uitverkocht

OP ZOEK NAAR JE KERSTPAKKET

UITVERKOCHT

Een tragische kerstkomedie geschreven door Jacques Vriens
Na het succes van verleden jaar met Als de douche het maar doet met kerst! brengt t Pesthuyspodium dit jaar een nieuwe voorstelling om de kerstdagen op te vrolijken. OP ZOEK NAAR JE KERSTPAKKET
Na de bingo van twee jaar geleden en het levend ganzenbord van vorig jaar,  gaan de werknemers van  Pappers-Hoedeman Parketvloeren bv. dit keer tijdens de jaarlijkse kerstviering op zoek naar hun kerstpakket in het Vroendals bos. Zelfs de directeur en zijn vrouw doen mee.

Iedereen krijgt het zijne........ maar of dat altijd het juiste pakket is ? En welke verrassingen zullen deze keer de kerstvreugde verhogen?  Vooral als  blijkt dat het niet alleen wijn, blikjes tonijn en dipsausen  zijn, maar ook oud zeer en andere ongemakken. En wat doet meneer Berevarozowski daar toch in de struiken?

Een hilarische en soms ook tragische voorstelling door de speciale kerst(theater)groep LEUKISANDERS , bestaande uit Lilian Hendrix, Irma van Hoof, Stan Ras, Guus Jacobs en Jacques Vriens.
Uitverkocht.
Datum:zo 24 dec 2017
Aanvang:15:00 uur
Entree:€ 10
  
OP ZOEK NAAR
JE KERSTPAKKET
  Alle zitplaatsen voor deze voorstelling zijn gereserveerd. Zitplaatsen die 15 minuten voor aanvang nog niet zijn afgehaald zullen weer in de vrije verkoop gaan maar we kunnen geen kaarten garanderen.