topmenu Pesthuyspodium Agenda Techniek Fotoboek Contact
Reserveren
maart 2017
   
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
27
28
29
30
Pesthuyspodium
Vijfkoppen 1
6211 JS Maastricht

info@pesthuyspodium.nl
Website door Bruut ontwerp
Agenda
uitverkocht

Zangkoor "La Muze" in het Pesthuyspodium

UITVERKOCHT

Laat u verrassen door een gevarieerd koor-programma
20 Jaar na de oprichting van zangkoor La Muze is er reden voor een feestje! U bent welkom om samen met hen een plezierreisje door hun repertoire te maken. Laat u verrassen door een gevarieerd koor-programma met onverwachte tussendoortjes.
Van Franse chanson tot Duitse schlager. Van Mozart tot Abba en van Afrikaanse steppe tot Hollandse wateren. Bij zangkoor La Muze trekt het allemaal voorbij. Als er maar met plezier gezongen kan worden. Want dat straalt La Muze uit en werkt aanstekelijk op het publiek.
La Muze ontstond alweer enige jaren geleden als aardigheidje in de kroeg. Inmiddels is het vriendenclubje uitgegroeid tot volwassen koor met een groot aantal enthousiaste en trouwe leden. Maar de ongedwongen sfeer is gebleven. 
Onder leiding van Evelyne Ploum (bekend van het humoristische damestrio De Sanseveria’s) oefenen de leden van La Muze trouw elke week voor hun divers repertoire.
Niet om zich te bekwamen in gestaalde en foutloze technische perfectie, maar om het zangplezier, en om anderen te vermaken met onderhoudende, ontroerende, vrolijke en verrassende liedjes zoals Super Trouper, Het Dorp, Babethándazá, When I’m 64 en Junge, komm bald wieder. En de pret daarvan is ook precies wat verwacht mag worden bij hun optredens.
Uitverkocht.
Datum:zo 26 mrt 2017
Aanvang:15:00 uur
Entree:€ 7,50
  
  Alle zitplaatsen voor deze voorstelling zijn gereserveerd. Zitplaatsen die 15 minuten voor aanvang nog niet zijn afgehaald zullen weer in de vrije verkoop gaan maar we kunnen geen kaarten garanderen.