topmenu Pesthuyspodium Agenda Techniek Fotoboek Contact
Reserveren
december 2018
previous month   nextmonth
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
17
18
19
25
27
28
29
30
31
Pesthuyspodium
Vijfkoppen 1
6211 JS Maastricht

info@pesthuyspodium.nl
Website door Bruut ontwerp
Pesthuyspodium
Een mooie plek om te spelen!
Het Pesthuyspodium is een klein maar charmant theater, dat zich op een unieke locatie in het oude stadshart van Maastricht bevindt.

Paul Vermeulen:

De gehele Rode Horde dankt het Pesthuyspodium voor de enorme gastvrijheid én gezelligheid. Het was ons weer een waar genoegen om bij jullie te mogen staan. Supertheater! Extra grote dank aan Harry en René!
Wij komen heel graag terug. 

Jacques Vriens: 

"Al in heel wat theatertjes gestaan, maar een van de allerleukste blijft Het Pesthuys.
Het is een heerlijke zaal om te spelen; de technische voorzieningen zijn prima; er is een fijne ruime kleedkamer en de medewerking van de vrijwilligers is hartverwarmend. Voor de ‘nazit’ is een gezellig theatercafé waar je je bijna niet wegkomt. Het wordt altijd weer later dan je bedoeld had."

Pesthuyspodium biedt voor elk wat wils!
Naast de amateurtoneelvoorstellingen van onze "huisgezelschappen" Blik, M'46 en Papaver,  biedt ons podium cabaret, muziek, theatersport en professioneel toneel.

Lees onze website verder om een indruk te krijgen van wat we u kunnen bieden: als bezoeker, als gebruiker of als vrijwilliger.

U kunt zich aanmelden voor de mailing om op de hoogte te blijven van onze voorstellingen.
U kunt zich ook afmelden voor de mailing.
Spelen
Wilt u in Pesthuyspodium komen spelen, dan treft u op deze site technische informatie, maar u kunt ook contact opnemen voor een afspraak of een bezichtiging. 
Vrijwilliger
Pestuyspodium is een kleinschalig niet-commercieel theater en draait volledig op vrijwilligers. Wilt u vrijwilliger worden bij Pesthuyspodium? Neem dan contact met ons op.

Bezoeker
Wilt u Pesthuyspodium bezoeken? In de agenda treft u aan wat de komende tijd ten tonele gebracht wordt in Pesthuyspodium.
Info
Pesthuyspodium is een klein maar charmant theater, dat zich op een unieke locatie in het oude stadshart van Maastricht bevindt.Pesthuyspodium biedt voor elk wat wils!
Naast de amateurtoneelvoorstellingen van onze "huisgezelschappen" Blik, M'46 en Papaver, biedt ons podium cabaret, muziek, theatersport en professioneel toneel.


ENGLISH:
Pesthuyspodium is a small but charming theater, located at a unique location in the old city center of Maastricht.
Pesthuyspodium offers something for everyone!
In addition to the amateur performances of our "inhouse companies" Blik, M'46 and Papaver, our venue offers you cabaret, music, theatersport and professional theater
.

Meer foto's vindt u in het fotoboek.