Theater

Een mooie plek om te spelen

Het Pesthuyspodium is een klein maar charmant theater, dat zich op een unieke locatie in het oude stadshart van Maastricht bevindt.

Pesthuyspodium biedt voor elk wat wils

Naast de amateurtoneelvoorstellingen van onze "huisgezelschappen" Blik, M'46 en Papaver,  biedt ons podium cabaret, muziek, theatersport en professioneel toneel. Lees onze website verder om een indruk te krijgen van wat we u kunnen bieden: als bezoeker, als gebruiker of als vrijwilliger.

U kunt zich aanmelden voor de mailing om op de hoogte te blijven van onze voorstellingen. U kunt zich hier afmelden voor de mailing.

Spelen

Wilt u in Pesthuyspodium komen spelen, dan treft u op deze site technische informatie, maar u kunt ook contact opnemen voor een afspraak of een bezichtiging.

Vrijwilliger

Pesthuyspodium is een kleinschalig niet-commercieel theater en draait volledig op vrijwilligers. Wilt u vrijwilliger worden bij Pesthuyspodium? Neem dan contact met ons op.

 

Bestuur:

Voorzitter: Yves Coenegracht
Secretaris, PR en Communicatie: Meike Kerkhofs-Welkenhuizen
Penningmeester: Niek Janssen
Programmering en relatiebeheer: Lilian Hendrix
Bestuurslid: René Corten
Webbeheer:
Ludo Peek, Lilian Hendrix en Raoul van den Booren
Planning en Organisatie vrijwilligers: Gerrie Sibels
Techniek: Wouter Staal en Ludo Peek
Video's PesThuyspodium: Raoul van den Booren, Ludo Peek en Wouter Staal

Paul Vermeulen:
"De gehele Rode Horde dankt het Pesthuyspodium voor de enorme gastvrijheid én gezelligheid. Het was ons weer een waar genoegen om bij jullie te mogen staan. Supertheater! Extra grote dank aan Harry en René! Wij komen heel graag terug."

Jacques Vriens:
"Al in heel wat theatertjes gestaan, maar een van de allerleukste blijft Het Pesthuys. Het is een heerlijke zaal om te spelen; de technische voorzieningen zijn prima; er is een fijne ruime kleedkamer en de medewerking van de vrijwilligers is hartverwarmend. Voor de ‘nazit’ is een gezellig theatercafé waar je bijna niet wegkomt. Het wordt altijd weer later dan je bedoeld had."

kz5
hed3