Laden Evenementen

CORONA MAATREGEL

wo 20 mei 2020 | 08.00u | €

Beste theaterbezoeker,

In verband met de landelijke maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen, hebben we onderzocht op welke wijze wij in ons theater invulling kunnen geven aan de 1,5 meter samenleving.

Helaas zijn wij tot de conclusie moeten komen dat wij in ons kleine, intieme theater onmogelijk op een veilige wijze reguliere publieksvoorstellingen en -bijeenkomsten kunnen organiseren.

Wij zien ons dan ook genoodzaakt om ons theater gesloten te houden voor dergelijke voorstellingen en bijeenkomsten. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat dit tot en met 31 december 2020 zal gelden.

 

Momenteel onderzoeken we wel op welke manier wij toch bepaalde activiteiten of voorstellingen in ons theater kunnen organiseren en deze voor onze vaste bezoekers bijvoorbeeld via livestream beschikbaar kunnen maken. Zodra hierover nieuws is zullen wij u hierover informeren via onze nieuwsbrief, Facebook en deze website.

 

Vanaf 1 januari 2021 programmeren wij weer voorstellingen en andere activiteiten; dit onder voorbehoud van de dan geldende overheidsmaatregelen inzake het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus.

We hopen van harte dat het dan weer mogelijk zal zijn om u in ons theater te kunnen begroeten.

 

Wij wensen u veel sterkte in deze merkwaardige tijden en blijft u vooral gezond.

 

Corona-in-Zeeland-foto-Omroep-Zeeland