Laden Evenementen

Het Eiland Daarginds

zo 14 april 2019 | 15.00u | €10

Het Eiland Daarginds is een wervelende familievoorstelling voor kinderen vanaf 8 en volwassenen tot 110. Het is een theatrale bewerking van het kinderboekenweekgeschenk van 1989, geschreven door meesterverteller Paul Biegel. We zien en beleven de herinneringen van De Oude Dame: de avonturen die zij als jong meisje beleefde, samen met haar broer Kees, op Het Eiland Daarginds. Daar zijn de mannen van ijzer en de vrouwen van porselein. Wonderbaarlijke, spannende en grappige avonturen – maar is het wel allemaal echt gebeurd …?

Het bijzondere aan dit stuk is de vorm: verteltheater. Er is geen vierde wand, maar de acht spelers richten zich direct tot het publiek. Als groep vertellen zij dit fantasierijke verhaal waarbij steeds iemand anders de rol van verteller op zich neemt. Ook spelen zij samen alle personages. Het resultaat is een achtbaan van scènes, personages en humor. Een feest voor jong en oud!

 

Voorstellingen:

5, 7 en 12 april om 20.00 uur

7, 13 en 14 april om 15.00 uur

Credits

Spel: Myrthe van der Bruggen, Thea Fleuren, Kars Grit, Maria Hermans, Nynke Louws, Immeke Rienksma, Meinderd de Vries, Sijbranda Woudstra. Regie: Tim Gladdines Decor, kostuums en licht: Katrin Henss Met veel dank aan: de vrijwilligers van het Pesthuys Podium en Bakkerij Hermans.
Het Eiland Daarginds[2784]
Geen tickets beschikbaar voor deze voorstelling.