Laden Evenementen

Jacques Vriens presenteert ‘Jakob en de Zeven Gevaren’

za 2 oktober 2021 | 16.30u | €0

Als inleiding op de Kinderboekenweek presenteert schrijver Jacques Vriens op zaterdag 2 oktober zijn nieuwe boek Jakob en de zeven gevaren in het theater van het Pesthuyspodium. Dit evenement is gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

Het boek gaat over de elfjarige Jakob die, wanneer hij naar school loopt, allerlei gevaren verzint om de saaie weg wat spannender te maken. Veel gevaren zijn bedacht, maar sommige bestaan ook echt.

Eigenlijk durft Jakob niet zoveel en zijn buurmeisje Claartje vindt hem af en toe maar ‘een bange schijtlijster’. Maar Jakob wil wel graag léren durven. Dankzij Claartje en zijn vriend Bennie lukt dat steeds beter. Dat is maar goed ook, want onverwacht wordt Jakobs leven op zijn kop gezet en dreigen er nieuwe gevaren.

In het verhaal heeft Vriens gebeurtenissen uit zijn eigen jeugd verwerkt. Een grappig, spannend en ook ontroerend boek, waarin de jaren vijftig volop tot leven komen.

De presentatie van Jakob en de Zeven Gevaren is zaterdag 2 oktober in het Pesthuyspodium van 16.30 tot 17.30 uur.

Vanwege de corona-regels zal aan de ingang van het theater een corona-check plaatsvinden. Ook verzoeken wij bezoekers om zich van te voren voor dit evenement aan te melden via het bestellen van een ticket hieronder. Voor het kaartje hoeft niet betaald te worden.

 

iu3

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar