Laden Evenementen

Poehaloos

zo 28 april 2019 | 16.00u | €10

Good Company is prettig gezelschap! Zeker als de bandleden u mogen verrassen met hun repertoire van fijne luisterliedjes en eigen composities van de singer-songwriter Wil Nelemans die onlangs nog te bewonderen was in The Voice Senior. Wil bracht het in deze zinderende competitie tot een van de laatste 8 finalisten.

De semi-akoestische band onderscheidt zich door de eigenwijze ritmesectie van bas en percussie, de bijzondere samenklank van stemmen en een presentatie zonder opsmuk. Good Company speelt eigen composities en mooie covers van o.a James Taylor, Don McClean, Sheryl Crow, Janis Ian, Norah Jones en vele anderen .

 

Mind the Gap zijn ervaren muzikanten met semi-akoestische muziek zonder poeha. Vorig jaar maakte de band een Ierland reis met diverse spontane optredens in o.a. typisch Ierse kroegjes, de strandbar in Ballygarrett en op gezellige plekken op straat in Galway. Het repertoire bestaat uit americana-muziek, een mix van country, folk en singer-songwriter liedjes. Denk daarbij aan namen als Mary Gauthier, Eliza Gilkinson, Richard Thompson, Rhianon Giddens, Wilco en  John Hiatt.

Credits

Mind the Gap bestaat uit: Frans Heijerman: accordeon en mandoline Willy Schenk: zang, gitaar en mandoline Jos van Cann: basgitaar Paul Hertoghs: gitaren Good Company bestaat uit: Wil Nelemans: gitaar en zang Hellen Moes: zang Aleid van Bommel: piano en zang Peter Schols: saxofoon en zang Andrew van Overeem: percussie en zang Paul Stuiver: Basgitaar  

 

Untitled design 2
Geen tickets beschikbaar voor deze voorstelling.