Laden Evenementen

preview BLIK en PAKhuis

wo 10 november 2021 | 20.00u | €5

Toneelgroep BLIK speelt in het voorjaar 2022 de voorstelling “Welkom in het Bos” van auteur Alex van Warmerdam. In deze vermakelijke en absurdistische voorstelling maken we o.a. kennis me twee vrouwen, Dora en Fannie. Zij zwerven door het bos. Dora is na huwelijksproblemen vertrokken, Fannie volgt haar uit solidariteit. In het bos komen zij allerlei vreemde figuren tegen die zich laten leiden door lust. Ze strijden tegen honger en dorst, maar ze volharden en bijten van zich af.
We zitten nog midden in ons repetitieproces, maar laten u graag al enkele scenes zien en hopen u op een van de voorstellingen in 2022 te verwelkomen.

 

 

 

PAKhuis brengt scènes uit Spes Bona van Ko van den Bosch en Toon Tellegen.
Liefde komt in alle schakeringen voor, en in alle facetten van het samenleven. Je herkent het soms niet. Liefde verstopt zich in spel, in overheersing en afhankelijkheid. Het lijkt schrijnend en vertederend, vaak absurd, onbegrijpelijk en choquerend. Maar het is er, telkens weer, voor onze ogen. En we kijken ernaar, met kromme tenen, met een lach en een traan, en oh oh, zo herkenbaar.
PAKhuis toont bij deze preview een voorproefje van wat er in het voorjaar 2022 in de complete voorstelling te zien zal zijn. Een mix van scènes tussen mensen, die elkaar liefhebben en ook niet kunnen verdragen, die moeite doen elkaar te bereiken, en daartoe toch niet in staat zijn.

Credits

BLIK Spelers : Ineke Keller, Danielle Lieven, Bart Claessen, Wim van der Heijden, Peggy Alofs. Regie : Joop Omloo.   PAKHUIS Spelers : Diana Gosselaar, Mayke Boots, Hanneke Wessels, Fraukje Schrijen, Lenny van Motman en Wim Aarts. Regie : Joop Omloo.

 

Untitled design (1)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
10/11/2021
Preview BLIK en PAKHUIS
5,00
38 beschikbaar