Laden Evenementen

SPELEN MET GEHEIMEN

za 13 november 2021 | 20.00u | €7,50

Theatrale boekpresentatie ‘Spelen met geheimen’

Een boek dat handvatten biedt voor het spelen en maken van verhalen voor improvisatievoorstellingen. Om dat wat voor velen zo ingewikkeld lijkt, weer simpel te maken.

–  Yorick Zwart & Koen Wouterse, Theatergroep Nachtgasten

Spelen met geheimen is het spelen van scènes op basis van een vooraf geschreven verhaal, waarin de personages een aantal geheimen met zich meedragen. Er is geen script met tekst die de acteurs van tevoren moeten leren; in plaats daarvan worden alle dialogen en handelingen op het toneel volledig geïmproviseerd. De spelers kennen elkaars geheimen niet en moeten gaandeweg uitvinden welke intriges er allemaal verborgen liggen in het verhaal…

Extra spannend wordt het door een tweede element: spelers mogen niet naar de scène kijken als ze er zelf niet in voorkomen. Wie dus even niet aan de beurt is, moet wachten in de kleedkamer en heeft geen flauw idee wat er in de tussentijd op de speelvloer gebeurt!

Dit voor acteurs uitdagende theaterformat werd ontwikkeld door Theatergroep Nachtgasten. Jeroen Tessers is docent improvisatietheater en in de afgelopen twee jaren ging hij zowel online als offline aan de slag met het format. Zijn ervaringen met het format bundelde hij in het boek ‘Spelen met geheimen’. Tijdens deze theatrale boekpresentatie maakt u kennis met het boek en de auteur, bent u getuige van een masterclass improvisatietheater en beleeft u het format in volle glorie: vier ervaren improvisatieacteurs gaan onvoorbereid de uitdaging aan om één van de verhalen uit het boek ten tonele te brengen!

Na afloop van de presentatie is er de gelegenheid om een gesigneerd exemplaar van het boek aan te schaffen voor €17,50 (reguliere prijs €21,50). Neem het bedrag contant en gepast mee indien u van deze mogelijkheid gebruik wil maken.

Credits

Yorick Zwart & Koen Wouterse & Theatergroep Nachtgasten
Cover boek zonder rug

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
13/11/2021
SPELEN MET GEHEIMEN
7,50
38 beschikbaar